In welke grote Nederlandse stad zijn de huurwoningen het goedkoopst?

Als je van plan bent om naar de grote stad te gaan, dan zal een van de eerste dingen die je opvalt zijn dat de huisprijzen nogal hoog kunnen oplopen. Of je nou gaat studeren, of gewoon zin hebt in een nieuwe locatie, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet een arm en een been kwijt bent aan de huur alleen. Dus we hebben hier even een paar grote steden bekeken en en aanbod aan huurwoningen.

Ik wil kijken wat ik kan krijgen in Utrecht

Utrecht is een goede keuze zeker als je op zoek bent naar een simpele studio. Een gemiddelde studio ruimte zit zo rond de 700 euro per maand kaal, wat voor randstad termen zeker niet slecht is. Van alle grote steden die we hebben bekeken heeft Utrecht de beste balans tussen prijs, huis-kwaliteit, en locatie van alle steden die we hebben bekeken. Zie hier verschillende huurwoningen in Utrecht of Klik hier

Ik zoek eigenlijk wat in Den Haag 

Den Haag valt helaas al weer wat duurder uit. Zeker als je het dicht bij het centrum wilt houden. Een gemiddelde studio hier kost rond de 800 euro, maar verzekerd je in ieder geval wel van een mooie locatie met een goed uitzicht over de stad. Ook zal je natuurlijk een stuk meer gaan betalen op het moment dat je in een van de villawijken gaat huren. Zie hier verschillende huurwoningen in Den Haag of klik hier.

Ik ben dapper en ik zoek een woning in Amsterdam

Alhoewel het natuurlijk enigszins overdreven is, zit er een kern van waarheid in het idee dat Amsterdam duur is. De binnenstad van Amsterdam is wellicht de duurste plek in Nederland,maar het zal je verbazen hoe betaalbaar de omstreken kunnen zijn. Zie hier verschillende huurwoningen in Amsterdam of klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *