bedrijfsmakelaar

Waarom een bedrijfsmakelaar inschakelen?

Wat kan een bedrijfsmakelaar in Ede nou voor u betekenen? In feite heel veel. Een bedrijfsmakelaar helpt u in de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Omdat u misschien iets nieuws wilt opstarten of uw huidige bedrijfspand uit zijn jasje is gegroeid. Samen met de bedrijfsmakelaar kijkt u naar de mogelijkheden om een geschikt pand te vinden. Wat zijn uw wensen qua locatie, indeling, capaciteit en bereikbaarheid? Wordt het alleen in gebruik genomen als kantoorpand of hebt u daarnaast ruimte nodig voor productie? Een bedrijfsmakelaar weet altijd wat er zich afspeelt binnen de markt en weet de beste opties voor u te vinden. Uiteraard helpt de bedrijfsmakelaar bij de bemiddeling van de aankoop zodat u nooit teveel betaald.

Waarop letten bij het aanschaffen van een bedrijfspand

Via een website als Funda kunt u altijd al veel informatie vinden over een bedrijfspand waarin u geïnteresseerd bent. Door middel van foto’s komt u er zodoende al snel achter wat de status is van het pand, zowel van de binnenzijde als de buitenzijde, is er voldoende parkeergelegenheid? Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor klanten die langs kunnen komen. Een bedrijfsmakelaar helpt u nog een aantal stappen verder. Hier kunt u erachter komen hoe het zit met bijvoorbeeld een verzekering van het pand, de technische eisen en dergelijke. Ook is het belangrijk om te weten of het pand gebruikt mag worden voor de activiteiten die u uitvoert. 

Bedrijfsmakelaar in Ede

Niet alleen voor de aankoop van een pand kunt u gebruik maken van de kennis en expertise van een bedrijfsmakelaar in Ede. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Wanneer u, om welke reden dan ook, uw bedrijf wilt verkopen bent u bij een bedrijfsmakelaar aan het juiste adres. Er wordt gekeken naar de doelgroep waarvoor uw bedrijfspand interessant kan zijn, welke pluspunten uw bedrijf heeft en wat de grootste pluspunten zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat u vertrouwen heeft in een bedrijfsmakelaar zodat u met een gerust hart alle belangrijke zaken kunt bespreken. Maar dat zit met een bedrijfsmakelaar wel goed. Hij of zij heeft een groot netwerk aan relaties en potentiële kopers waardoor uw bedrijf goed in de markt wordt gezet.

Een bedrijfsmakelaar ontzorgt u

Of u nu uw bedrijf wilt verkopen of juist op zoek bent: een bedrijfsmakelaar springt heel actief bij. Door de jarenlange ervaring en de juiste contacten helpen ze u met een plan van aanpak. Wat is beste verkoop- of aankoopwaarde, welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er, wat zijn belangrijke zaken waar u aan moet denken, enzovoort. Alles waar u niet zo snel bij stil staat weet de bedrijfsmakelaar op waarde en belang in te schatten. Van begin tot het eind wordt u goed begeleid en op al uw vragen of opmerkingen krijgt u altijd een oprecht en eerlijk antwoord. Laat de zorgen aan een bedrijfsmakelaar in Ede over en geniet van de periode die komen gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *