huis-verkopen-den-haag

Verhuizen naar Groningen, huis verkopen Den Haag

Ga jij naar Groningen verhuizen en wil jij daarom je huis verkopen Den Haag? Deze stad beschikt over vele appartementen en huizen in verschillende stijlen en bouwjaren. De komende jaren zal er veel geïnvesteerd worden in nieuwe woningen in Den Haag. De meest makkelijk manier om je huis te verkopen in Den Haag is om contact op te nemen met Zelfwoonhuisverkopen.  

Op de website van de Gemeente Den Haag staan alle plannen die de Gemeente heeft om aan te pakken. De gemeente Den Haag werkt namelijk aan een gezonde, leefbare en duurzame stad. De komende jaren worden er duizenden woningen gebouwd in Den Haag. En ook de openbare ruimte als treinstation Holland Spoor en Centraal Station worden verbeterd. 

Mogelijkheden voor huizenverkopers

Dit biedt mogelijkheden voor huizenverkopers! Ben jij toe aan wat anders? En zit je niet te wachten op het verduurzamen van je woning. Dan lijken er voldoende mogelijkheden met de nieuwbouwplannen van de Gemeente Den Haag. Je eigen huis verkopen op een prettige manier met nu alvast veel zekerheid, dat kan! Zelfwoonhuisverkopen biedt een gemakkelijke verkoop en zij rekenen ook géén makelaarskosten. Neem gerust een kijkje op hun website en laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Voor nu maar ook voor in de toekomst! 

De Binckhorst

Sinds 2016 wordt ook het voormalige bedrijfsterrein de Binckhorst verbeterd. Het aanzicht is nu al anders en biedt veel mogelijkheden voor de huizenzoeker. De Binckhorst ligt op een goede locatie en je bent snel in het centrum van Den Haag. Op deze plek komt een groene en waterrijke wijk. Het is een toplocatie voor stadsontwikkeling. Het wordt een moderne stadswijk met veel verschillende soorten woningen. Ook treinstation Holland Spoor en de Laakhavens gaan er anders uitzien. Er worden ongeveer 9000 woningen gebouwd. Er komen nieuwe woningen, kantoren, scholen en winkels.

Hoe kan Zelfwoonhuisverkopen jou helpen?

Zelfwoonhuisverkopen helpt mensen die zelf hun woning willen verkopen. Als jij je woning zelf verkopen wil, kun je namelijk ook zelf de voorwaarden bepalen. Zo zijn er veel mensen die door de plannen van Gemeente Den Haag een nieuwbouwwoning hebben gekocht. De uiteindelijke opleverdatum is dan afhankelijk van de bouwperiode. Zelfwoonhuisverkopen biedt de optie om de verkoopprijs nu alvast vast te zetten. Er bestaat ook de optie nu alvast te verkopen en een tijd terug te huren. Dit zorgt voor meer zekerheid en geen dubbele lasten qua extra verhuizen of elders een periode huren. Wil jij meer weten over deze mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op hun website en laat je vrijblijvend adviseren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *