Groningen Makelaar

BRK dump

Wie in het bezit wil komen van de meest recente versie van de Basisregistratie Kadaster, die doet er zeer verstandig aan de website www.geogap.nl eens te bezoeken. Daar vind je namelijk de BRK dump en dus de Basisregistratie Kadaster. Je weet steeds zeker dat je de meest recente versie in je bezit krijgt. Dit omdat de data voortdurend geactualiseerd wordt. Het probleem dat voorheen op de loer lag en ‘m zat in het importeren van de data, is door gebruik te maken van geocap.nl verleden tijd.

De gegevens zijn altijd geactualiseerd en gemakkelijk te importeren

De gegevens worden elke dag aangevuld, als consument kun je echter niet veel met de wijze waarop de bestanden te importeren zijn. Behalve als je kiest voor geogap.nl. Die heeft rekening met je gehouden en maakt het downloaden gemakkelijk en voor iedereen te doen. Wel is het een kwestie van eerst betalen én zorgen dat je voldoende beschikbare ruimte op je computer hebt. Want je krijgt nogal wat aan data beschikbaar.

Check ook de andere opties die de website geocap.nl te bieden heeft

Ga er maar vanuit dat je zeker voor 3,5 GB aan data binnen haalt. Je ziet steeds meteen wanneer de data geactualiseerd is. Als je dan toch op de website www.geogap.nl bent, bekijk dan eens alle mogelijkheden die er zijn, want er is heel veel meer dan alleen de BRK dump, bijvoorbeeld een BAG dump Werk je met ruimtelijke gegevens? Dan is de website simpelweg een must maar ook voor mensen die gewoon geïnteresseerd zijn is het een walhalla. Nooit eerder was actuele data zo dichtbij en importeren zo eenvoudig. Met speciale dank aan geogap.nl dus. Check deze website meteen. Nadat je betaald hebt, is de download precies 24 uur voor je beschikbaar. Dat is meer dan genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *